Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Välkommen till Eriksson-Land!

Den här hemsidan skapades i början av 2008 och det av två anledningar. Jag behövde ett fönster ut mot världen och du behövde få din nyfikenhet stillad.

Under länken Nyheter berättar jag om vad som händer i Eriksson-Land, vare sig det handlar om mindre familjeangelägenheter som när en lappuggla dyker upp på tomten eller stora dramatiska omvälvningar som när en ny text är färdig och ska se dagens ljus.

Under temat Självbiografi i fickformat företar jag mig en resa genom mitt eget liv. Som titeln antyder är det en högst subjektiv och personlig skildring från födelsen i Strängnäs 1959 till nutid i raketfart.

Gillar du att läsa Hemingway, Steinbeck, Hesse och Auster? Gillar du att höra på Neil Young, Bruce Springsteen, Ulf Lundell och Bob Dylan? Till dessa herrars ära ämnar jag uppkalla mitt alldeles eget bokförlag HyssHald. HyssHalds enda uppgift är att vara en biljett in i Eriksson-land.

Du kan stifta bekantskap med HyssHalds produktion under Böckerna. Här kan du läsa några kortare smakprov. Faller texterna dig i smaken, kan du beställa böckerna genom att Kontakta mig.

Eftersom jag anser att en dag utan fysisk träning är en förlorad dag så har denna filosofi fört till vissa framgångar i orienteringsskogen, i skidspåret och som löpare. Vill du veta detaljerna så kan du titta in till Orienteraren och Skidåkaren och kutaren.